Bogcafe’n

Enhedslisten er medlem af venstrefløjshuset i Horsens: Bogcafe’n, Smedegade 17

I bogcafe’n er der åben cafe for alle hver lørdag mellem kl. 11:00 og kl. 14:00. Kig forbi og få en snak over en kop kaffe eller et glas øl.
Nogle lørdage inviterer vi politikere m.fl. til en lille politisk snak. Andre gange er der mulighed for at få en bid mad. Følg Bogcafe’ns facebookside ved at klikke her.

OBS OBS OBS: LØRDAG
Foredrag om kvindeoprøret i Iran
Da Jina Mahsa Amini døde i det i det iranske moralpolitis varetægt i Teheran i september 2022 marcherede mange især unge kvinder gennem byen under parolen ”kvinde – liv- frihed.” Med fare for at risikere liv og lemmer er oprøret mod det diktatoriske præstestyre ikke stilnet af på trods af, at regimet har hævet prisen for at deltage i protesterne.
Lørdag den 22. april holder et medlem af PDKI, Kurdistans demokratiske parti i Iran, et foredrag i Bogcafe´n i Horsens om at være kvinde i det iranske oprør mod præstestyret og hvordan kampen fortsætter for frihed, frigørelse og demokrati og mod kvindeundertrykkelse.
Foredrag og efterfølgende debat finder sted lørdag den 22. april kl. 12 til 14 i Bogcafe´ns lokaler, Smedegade 17, 8700 Horsens og der vil blive serveret kaffe og arrangeret kagebord med mellemøstligt tilsnit.